Enpäs ole sitten päivittänyt mitään tänne muutamaan kuukauteen.. Tänä aikana en tosi ole saanut yhtään mitään valmiiksikaan. Tällä hetkellä kesken seuraavat työt:

Villapaita 4-vuotiaalle (suunnitelmana antaa lahjaksi jouluna 2007), tämän aloitin joskus helmikuussa ja sain torson valmiiksi, vain hiat jäi uupumaan. Mutta kaula-aukosta tuli liian pieni ja purin sitten sen osittain ja se on yhä siinä tilassa, että kaula-aukko pitäis tehä. Lankana Novitan 7 veljestä jättiraita.

Lauantain KIP:ssä aloitin tekemään kesämyssyä virkkaamalla tämän ohjeen mukaan. Siitä on vielä n. 15 riviä tekemättä. Lankana kotiväki.

Vihreästä virkkauslangasta on tulossa kesälaukku, ihan isoäidin neliön periaatteella. Toinen on valmis ja toinen ei.

Sukkia aloitin tekemään tosi kivasta langasta tuossa helmikuussa, mutta multa löytyi vain raskaat metallipuikot.Tuskastuin kun puikot tippu koko ajan ellen pitänyt kaikista kiinni. Pitää käydä hankkimassa ne bambut.

Sitten kaapin päälle muutti nukkekoti jota pikkuhiljaa olen siistinyt. Siitä on kato irti ja portaat irti ja tapetit puoleksi irti, eli pitää ottaa kesäpäivä parvekkeelle ja irroittaa tai siloittaa noi tapetin rajat.

Tanskasta ei tullut mukaan lankoja, yksi neulekirja ja nätti puinen virkkuukoukku kylläkin.

Siinä pikaista päivitystä, kamerakin on hukassa joten en saa kuvia. Mutta kunhan jotain valmistuu, kameran pistän napsumaan.