Tuossa reilu kuukausi sitten päätin, että nyt alkoi remontti.

Tässäpä kuva makuuhuoneen yhdestä seinästä ennen kuin aloitin. Myös kuvassa oikealla näkyvä kaappi häipyy asunnosta, väärän värinen ja aivan liian iso. (Jos joku kiinnostuu kaapista, kuva http://www.lasipallo.com/kaappisisalta.JPG jättäkää kommentti + mailiosote. Sijainti Myyrmäki, Vantaa. Kaapin koko: Korkeus 228 cm, Leveys 100 cm, Syvyys 60 cm)
1604431.jpg

Ruma tapetti ja siinä oli yksi ruma halkeama
1604427.jpg

Luonnossa tuo näytti vielä hirveämmältä.

Nyt on sitten revitty tapetit irti seinästä (siihen todellakin meni kuukausi kun teki aina vähän kerrallaan) ja vuorossa on seinien pesu ja sitten pohjamaalaus. Kunhan olen seinät pessyt, pitää napata uudet kuvat ja näyttää miltä huone näyttää alastomana.

Kämppään myös on eilen vaihdettu kaikki ikkunat julkisivurempan yhteydessä ja näin ollen vanhojen ruskeiden ikkunapuitteiden tilalle vaihtui valkoiset ja kämppä näyttää valoisammalta ja tyylikkäämmältä.

Lisää kuvia seuraa kun projekti etenee. Tavoitteena olisi saada seinien pesut valmiiksi huomenna, jotta voin ensi viikonloppuna maalata. Alunperin piti jo vappuna päästä maalaamaan, mutta yhtäkkiä keksinkin kaiken maailman virikkeitä ja tapettien alasrepiminen hidastui.

Remppamiehet jätti mulle listat makkarin ikkunaan, jotta ne pistetään paikalleen vasta sitten kun olen maalannut seinät.