Työn alla on useampikin juttu, on parit villasukat, yksi kaulahuivi, yksi puoliympyrähuivi, varmaan joku pipokin meneillään, mutta eilen sain ensimmäisen jutun valmiiksi!

Ystävälläni on taittovartiset villasukat ja hän harmitteli, kun ne alkoi olla puhkikuluneet ja ne ovat hänen lempisukkansa. Lupauduin sitten torstaina tekemään hänelle sukat ja otin torstai iltana jalasta mittoja ja tutkailin vähän näitä vanhoja sukkia. Illalla kotona vielä kaivoin ja löysin 2 kerää vihreää Isoveljeä ja totesin, että tämähän toimii. Perjantaina hain vielä valkoista Isoveljeä kaveriksi ja aloin neulomaan.

Ensimmäinen sukka valmistui pe-la yönä joskus yhden jälkeen. Lauantaina yritin tehdä toista sukkaa, mutta kirjoneule ei onnistu kun samalla pelaa lautapeliä joka vaatii huomiota. Sunnuntaina siis uusi yritys ja hieman puolen yön jälkeen olivat molemmat sukat neulottu ja päätelty. Tässä kuva vain toisesta sukasta, sillä tämä on otettu lauantaina, jolloinka toinen sukka ei ollut vielä edes aloitettu.

Hieman keksin tuohon vielä kehitettävää. Kirjoneule olisi ollut paremman näköistä ohuemmalla langalla. Malli tosiaan on omasta päästäni, en löytänyt tuohon varteen sopivaa valmista kaaviota, joten piirsin ite. Jalkaterän kuvion kehitin lennosta, tuohan on tommonen yksinkertainen jota näkyy miljoonassa neuleessa. Mutta oon ihan tyytyväinen.

Ajattelin nyt tehä toiset kappaleet noista, mutta tällä kertaa lankana tulee olemaan 7 veljestä, eli ohuempaa lankaa ja varsinkin tuo varren kuvio näyttää varmaan sitten paremmalta. Kuhan saan tehtyä toisen version, ajattelin että vois kirjottaa ohjeen tuosta ylös vaikka. Tykkään ite tommosesta taittovartisesta sukasta ja semmosiin en paljoa oo ohjeita löytänyt.