En ole päivittänyt blogia puoleentoista vuoteen, mutta kyllä minä jotain olen saanut aikaiseksi viime vuonnakin. :D

Tässäpä pientä koontia niistä joista mulla on kuvat olemassa.

Revontuli Virolaisesta villasta. Tämä huivi meni äitille 60-vuotislahjaksi.
Revontuli huivi

Larppivaatetusta Jokilahti peliin. Paita on silkkiä ja kangasta ei jäänyt montaa senttiä yli. Kaikki mitä jäi, käytettiin. Hian pituus jäi vajaaksi, joten tähän pistettiin sitten pitsiä.
Larppivaatetusta

Larppivaatetusta Rangaistussiirtola peliin. Helmaa taisi olla se 8 metriä ja korsetissa oli muoviluita ja plansetti yms. Tämä korsetti tulee muotoutumaan ja kadottamaan olkaimet, koska ne olkaimet ei pysy paikallaan, eikä niistä ole mitään apua. (Lisäksi vyötäröltä on kadonnut useampi sentti, ja tuo on ihan liian iso.)

LArppivaatetusta lisää Jokilahti peliin. Huom. Raskausmaha ei ole aito, ihan vain tyyny oli auttamassa lavastuksessa. :D Mekko on Euran puvun aluspuvun mallilla tehty kankaasta jonka koostumusta en tiedä ja liivi on huonekalukangasta ja tämän vuoksi ei istukkaan kovin hyvin, mutta oli komia.

Ja vielä lisää Jokilahti vaatetusta, kyseessähän oli neliosainen pelisarja, joten siihen tuli vaatteita tehtyä aika paljon. Hame on tehty jo helmikuussa ensimmäiseen peliin ja tunika on ihan kaupan tavaraa. Hame on tehty suorakaitaleesta jota oli muistaakseni n. 6 metriä. Hameessa on ommeltu vain takasamuma ja muuten kangas on laskostettu vyötärökaitaleelle. Helman kirjailut olivat valmiiksi kankaassa. En valitettavasti tähän saanut kuvaa, mutta kuva löytyy täältä.

Ylläolevien lisäksi tein ainakin muutamat sukat ja lapaset, mutta valitettavasti mulla ei taida olla niistä kuvia. Tein myös ensimmäisen pyöreän huivini, Kristelin suunnitteleman Springtime Swirlin, joka on edelleen kuvaamatta. Se pitäisi pingottaa uusiksi rajummin, ja sen jälkeen ottaa kuvia. Mää oon vielä tosi varovainen pingottamaan.